گلندهای فلزی، با توجه به این که کاربردهای زیادی دارند، در انواع مختلف تولید میشوند. هر مدل از این محصولات، برای استفاده با کابلهای مشخص و در شرایط خاصی کاربرد دارد.
گلند های کابل با توجه به نوع ساختاری که دارند در دسته های مختلف طبقه بندی می شوند. به عنوان مثال نمونه های گسترده ای از انواع گلند دو پیچ، گلند تک پیچ و همچنین گلند آرموردار وجود دارد که هر کدام برای اهداف خاصی در پروژه های کابل کشی مورد استفاده قرار می گیرند.
برای مصارفی مثل استفاده در ورودی کابلهای روشنایی و موتورهای سبک مناسب است.
آلومینیوم مقاومت متوسطی در برابر خوردگی دارد و به خوبی میتواند با تنشهای متوسط کار کند.
گلند کابل که در بازار با نام های کانکتور یا بست کابل نیز شناخته می شود، به منظور اتصال کابل به جعبه تقسیم یا تابلوهای برق استفاده می شود. در انواع زیر ارائه می گردد:
به این معنا که برخی از آنها برای کابل های آرموردار و برخی دیگر برای کابل های بدون آرمور استفاده میشود. در مورد گلندهای استنلس استیل نیز المان های مذکور صدق میکند. فلزات استیل ضد زنگ یا استنلس استیل نیاز به پوشش های آبکاری ندارند لذا در برابر رطوبت مقاوم هستند.
این مدل از گلندها در فضای باز که اختلاف کمینه و بیشینه هوا زیاد است و دائما در معرض تابش اشعه فرابنفش خورشید هستند، گزینه خوبی می باشند. روی گلندهای برنجی عملیات تنش زدایی صورت گرفته و با لایه ای از ??????? ??? ????? نیکل آبکاری شده اند.
از آنجایی که این گلندها دارای مقاوت بالایی در برابر دما و فشار هستند به طور گسترده در صنایعی چون دکل های سیم کشی برق و تلفن، اتوماسیون صنعتی و انرژی های تجدید پذیر استفاده میشوند.
جدول سایز گلندها به صورت های مختلفی می باشد که در ادامه به آن ها به همراه جدول محاسبه سایز گلند اشاره خواهد شد.
در ادامه، با برخی از مهمترین انواع این محصول، آشنا میشویم:
انتخاب سایز گلند از جمله موارد مهمی می باشد که در زمان محاسبات کابل باید مورد توجه قرار گیرد.
آرمودار: در صنعت هایی که نیاز به جلوگیری از جویده شدن و پارگی و اتصال است.
گلندها ساختار تقریباً ساده ای دارند و از اجزاء پیچیده ای تشکیل نشده اند. این ابزار ساخته شده از یک بدنه به همراه چنگال که وظیفه حفظ ساختار و ایجاد استحکام در برابر بارهای خارجی را بر عهده دارد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *